de Samenwerkplaats
 voor verbinding & impact 
BEL MIJ TERUG

Toolshop

Geen team of organisatie is hetzelfde, dus een webshop met tools? Ja, dus! Ik geef je graag een kijkje wat er kan, breng je wellicht op ideeën en ben aan de voorkant graag open en eerlijk over wat het zoal kost. Dikke kans trouwens dat jouw tool er net niet bij staat, bel je mij dan? 

Check-out Doe-het-zelf

Goed & verbindend afronden van een overleg of gesprek

Het doel van een Check-out is om samen op een verbindende manier af te ronden. Eventuele losse eindjes achter te laten in de groep en niet mee te nemen naar de volgende context.

Zeker in het werken op afstand is het essentieel om tijd in te bouwen voor een check-out. Anders zit je rugzak aan het eind van de dag vol. En wordt je dus zo moe en leeg.

Hoe gaat het in zijn werk. Je rondt het inhoudelijke deel af en kondigt aan dat we stoppen met de inhoud, maar middels reflectie het overleg eindigen. Vraag hoe iedereen erbij zit en of ze daar kort iets over kunnen delen in popcorn-stijl (zie ook de Check-in)
Benoem eventueel de afkorting: VLOTO, verrast, leerpunt, ontevreden, tevreden of ontdekt. En vraag welk woord op dit moment jouw gemoedstoestand het best typeert.

Net als bij de Check-in kun je vragen of mensen in het moment hun bijval kunnen delen door hun hand op te steken.

Je mag meerdere keren iets zeggen, hou het welk graag kort en nieuwe input of reageren op elkaar is niet de bedoeling.

Ben je klaar met jouw stukje dan zeg je "Wie volgt?" en de spreekwoordelijke spreekstok ligt weer in het midden tot iemand anders 'popt'.

Veel plezier en inzicht!


Prijs:
€ 0,00
Inbegrepen btw 19%
€ 0,00


Voorwaarden - Opmerking bij zending 


E-mailen
Bellen
LinkedIn