de Samenwerkplaats
 voor verbinding en impact  
BEL MIJ TERUG

Toolshop

Geen team of organisatie is hetzelfde, dus een webshop met tools? Ja, dus! Ik geef je graag een kijkje wat er kan, breng je wellicht op ideeën en ben aan de voorkant graag open en eerlijk over wat het zoal kost. Dikke kans trouwens dat jouw tool er net niet bij staat, bel je mij dan? 

Het hart terug in je team

Coronaproof verdiepingstraject

Het werken op afstand trekt een wissel op iedereen. In werk en privé. Daar is vaak wel oog en aandacht voor als werkgever. En als professional kun je ook opkomen voor zelfzorg en voldoende beweging. Maar hoe geef je vorm als team aan de cohesie en onderlinge chemie door het scherm heen? Hoe kom je voorbij de ruis en de afstand?

In een aantal teamsessies - digitaal, in duo's en veel wandelend in kleine groepjes op afstand gaan we de echte gesprekken met elkaar aan. Maken we de verbinding met onszelf en opnieuw met elkaar als team. Komt er lucht en contact naast alle inhoud, die er al was.

Wil je een duurzame stap zetten met je team? Dan leer ik je gaandeweg de technieken en houding om ruimte te maken voor verbinding en verdieping.

De richtprijs gaat uit van een traject met 4 sessies van 2,5 uur, voorbereid en begeleid door 1 coach.


Prijs:
€ 4.760,00
Inbegrepen btw 19%
€ 760,00


Voorwaarden - Opmerking bij zending 


E-mailen
Bellen
LinkedIn