de Samenwerkplaats
verbinden  verdiepen  ontdekken
BEL MIJ TERUG

Toolshop

Geen team of organisatie is hetzelfde, dus een webshop met tools? Ja, dus! Ik geef je graag een kijkje wat er kan, breng je wellicht op ideeën en ben aan de voorkant graag open en eerlijk over wat het zoal kost. Dikke kans trouwens dat jouw tool er net niet bij staat, bel je mij dan? 

Veranderbalans opmaken - MT sessie

MT-sessie om de krachten mee en tegen in kaart te brengen.

Een stuur op ander gedrag krijgen, start met alles in beeld te brengen. Als eerste de pijn of urgentie die je naar de verandering drijft. Of jullie pure ambitie. Kan ook.
En ook te kijken naar de waarde van de oude situatie. Die was er niet voor niets. Had ook zo z'n voordelen. Net als oude, maar zo lekker ingelopen schoenen. Ze zijn misschien kaal, maar ze zitten zo fijn. En tot slot, 'elk voordeel heb z'n nadeel'. Het lonkend perspectief komt vast met een paar negatieve bijwerkingen. Wat zijn die eigenlijk als we eerlijk zijn?

Deze sessie van 2 uur is met het MT, de directie of wie er ook maar aan het stuur zit van jullie verandering. Na afloop heb je samen in beeld wat je veranderbalans is. En of de krachten mee groter zijn dan tegen. Dan weet je het maar vast vooraf; of je alle zeilen bij moet zetten, of dat je alleen maar een duwtje hoeft te geven.


Prijs:
€ 907,50
Inbegrepen btw 21%
€ 157,50


Voorwaarden - Opmerking bij zending 


Bellen
Info
LinkedIn