de Samenwerkplaats
verbinden  verdiepen  ontdekken

Dromen van flow 

Flow... als je het ervaart, ben je eigenlijk al uit het moment. Op de racefiets, achter Dries, mijn voorganger, samen in cadans, straf tegen de wind in op de dijk. De strepen op de weg flitsen voorbij. Adem in, blaas uit... adem in.... Hé dit gaat lekker, ik zit er goed in... en ineens ben ik het kwijt. 


Moeiteloos

Licht

In verbinding

Iedereen is ok


Iedereen kent de ervaring van flow. Flow in teams is magisch. Jaren na afloop van het project hoor ik mensen er nog over. "Het was fantastisch, ging als vanzelf. Iedereen deed gewoon wat hij moest doen. Ik moest daarna echt afkicken van het gevoel"

Ergens jammer, maar als teamcoach ben ik in die fase al lang uit beeld. De vraagstukken in de Samenwerkplaats gaan over de route naar flow: dus over psychologische veiligheid. Of over dealen met verschillen. Ontwikkelfases die je doormaakt als groep voordat je de magie bereikt. Waardevolle fases om als leider of teamlid de weg in te weten. Dus wat is er normaal als je als team nog niet zo lang samenwerkt? Of als ik als nieuwe manager instap in een team met een lastig verleden? 


Van teamintake tot reflectie-strippenkaart. Van Team-challengeweek tot teamwandelcoachtraject. Laat je inspireren in de TOOLSHOP. 


Bellen
Info
LinkedIn